Het Team

Dierenarts

Dierenarts Jan van der Zee

Een brede belangstelling voor alle dieren, groot en klein.

Geborgd rundveedierenarts.

Ruime, internationale ervaring.

Tijdens mijn opleiding aan de Rijksuniversiteit Utrecht en daarna als praktiserend dierenarts, heb ik mij kunnen ontwikkelen in de diergeneeskunde van gezelschapsdieren / kleine huisdieren, herkauwers en paarden. Na werkzaam geweest te zijn in verschillende praktijken in binnen- en buitenland ben ik een aantal jaren geleden in Beetsterzwaag neergestreken. Juist hier komt deze brede diergeneeskundige achtergrond goed tot zijn recht, want in en vanuit onze praktijk worden alle diersoorten behandeld.

Ook melkveebedrijven worden vanuit onze praktijk op maat bediend. De praktijk voldoet aan alle kwaliteitseisen die de overheid daarvoor stelt.

Naast mijn belangstelling voor de dieren in de praktijk, beleef ik ook veel plezier aan “wilde” dieren in de vrije natuur. Vogels spotten is iets wat ik graag doe. Dit kan ik iedere dag doen, tussen de visites door in de mooie omgeving van Beetsterzwaag.

Dierenarts Jan van der Zee

Dierenartsassistentes

Dierenartsassistente Anita van Kammen

Mijn naam is Anita van Kammen na de opleiding paraveterinaire te hebben afgerond in 2011 ben ik 7 jaar gaan werken in een dierenasiel waar ik heel wat ervaring op heb gedaan qua ziektes bij dieren en het hanteren van dieren. In mei 2018 ben ik bij Dierenartsenpraktijk Beetsterzwaag begonnen met werken. Mijn taken zijn hier heel ruim van baliewerkzaamheden tot het helpen in de OK. Zelf ben ik in het bezit van twee honden een Zwitserse witte herder en een Shiba Inu naast de honden heb ik nog twee katten die ik geadopteerd heb in het dierenasiel. Ook ben ik nog in het bezit van 2 cavia’s.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het wandelen met mijn honden en vind ik het fijn om series te kijken. Ook ga ik graag een weekendje weg.

Tot ziens op de praktijk!

Het-Team Anita

Dierenartsassistente Michelle Louwsma

Mijn naam is Michelle Louwsma ik heb in 2016 de opleiding paraveterinair afgerond. Gelijk na mijn opleiding ben ik aan het werk gegaan als dierenarts assistente. Voordat ik paraveterinair ben geworden heb ik de opleiding dierverzorging gedaan en heb ik 4 jaar in een dierenwinkel gewerkt.

Sinds 1 september 2018 ben ik werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Beetsterzwaag mijn werkzaamheden zijn allround. Zelf heb ik twee golden retrievers genaamd Connor en Djara. In mijn vrije tijd wandel ik graag met de honden, lees ik graag een spannend boek en doe ik aan fotograferen.

Tot ziens op de praktijk!

Dierenartsassistente Michelle Louwsma

Stagiaires

Het is bij ons op de praktijk mogelijk om stage te lopen voor dierenartsassistent(es). Wij vinden het belangrijk onze stagiaires een goed beeld van het vak krijgen en daardoor laten wij ze ook met alles mee draaien en helpen zodat ze zo goed mogelijk voorbereid zijn op hun examen.

De werkzaamheden houden in:

  • Dierenarts assisteren spreekuur

  • Dierenarts assisteren OK

  • Telefoneren

  • Baliewerkzaamheden

  • Voorraadbeheer

  • Onderzoeken (mest, urine, bloed)

  • Dierenarts assisteren op visites

  • Schoonmaken

Kleding

Van ons krijgen de stagiaires tijdens de stageperiode werkkleding een t-shirt en een trui zorg zelf voor een nette broek en schoenen en laarzen voor mee naar de boer.

De stageperiodes die wij nog beschikbaar hebben zijn:
vanaf 1-11-2020.